Ingrédients:
2 tasses de brocoli (un bouquet)
2 gousses d'ail
1 rouleau de pâte feuilletée
5 œufs
1 1/2 tasse de yaourt ou crème fraîche
100 gr de feta de chèvre
persil
poivre
sel
Allumer le four à 200°C.
Dans un plat, étaler la pâte feuilletée.
Laver le brocoli puis couper les têtes et les placer sur la pâte feuilletée.
Dans un bol, casser les 5 oeufs.
Ajouter le yaourt, le persil , l'ail écrasé et le sel et poivre.
Fouetter pour bien mélanger.
Verser doucement le mélange sur les brocolis dans le plat.
Couper de la feta de chèvre en petits cubes. Puis disposer les sur la tarte.
Mettre au four pendant 35-40 minutes à 200°C.
Laisser un peu refroidir avant de servir.
***
Ingredients:
2 cups of broccoli
2 cloves of garlic
1 butter puff pastry
5 eggs
1 1/2 cup of yoghurt or crème fraîche
100g of goat's feta
fresh parsley bush
pepper
salt
Ingredients:
2 cups of broccoli
2 cloves of garlic
1 butter puff pastry
5 eggs
1 1/2 cup of yoghurt or crème fraîche
100g of goat's feta
fresh parsley bush
pepper
salt
Preheat oven to 200°C and in the meantime roll out the puff pastry in a flan dish.
Wash broccoli, cut off flower heads and put them on the puff pastry.
Break the eggs in a bowl. Add to it yoghurt, fresh parsley bush, mashed garlic salt and pepper.
Whip it to mix the whole well.
Pour gently the mixture on the puff pastry/broccoli.
Dice goat's feta and divide it up on the uncooked pie.
Bake it for 35-40 min to 200°C.
Leave it to cool a bit before serving.
Wash broccoli, cut off flower heads and put them on the puff pastry.
Break the eggs in a bowl. Add to it yoghurt, fresh parsley bush, mashed garlic salt and pepper.
Whip it to mix the whole well.
Pour gently the mixture on the puff pastry/broccoli.
Dice goat's feta and divide it up on the uncooked pie.
Bake it for 35-40 min to 200°C.
Leave it to cool a bit before serving.
Bon, alors j'ai acheté tout ce qu'il faut... je vais me tenter ça demain... je te montrerai :D !
ReplyDeleteCool!j ai hate de voir ca...
ReplyDelete