Ingrédients:
5 oeufs
cheddar
ciboulette
noix de beurre
sel
poivre
Dans une petite casserole, sur feu doux, mettre à fondre une noisette de beurre.
Casser les oeufs sans briser les jaunes dans la casserole, laisser cuire à feu doux.
Remuer avec une cuiller en bois délicatment , essayer de ne pas casser les jaunes.
Couper finement la ciboulette et râper le cheddar (ou emmental).
Quand les blancs sont quasiment cuits, rajouter le cheddar et la ciboulette.
Voilà, les oeufs brouillés sont prêts à déguster avec du pain, du saumon gravelax ou accompagnés de tomates revenues avec des petits oignons et du basilic.......
Ingredients:
5 eggs
cheddar
fresh chives
a knob of butter
salt
pepper
5 eggs
cheddar
fresh chives
a knob of butter
salt
pepper
In a little saucepan, on a gentle fire, melt a knob of butter.
Break the eggs in the saucepan without breaking the yolks and leave it to cook on this same gentle fire.
Toss carefully with a wood spoon still without breaking the egg yolks .
Chop finely fresh chives and grate cheddar (or Emmental).
When the egg whites are almost cooked, add the chopped chives and grated cheddar.
Gently mix the whole breaking the yolks.
Here are your delicious scrambled eggs! Eat it with bread, Gravlax salmon or with cooked tomatoes with spring onions and basil...
Break the eggs in the saucepan without breaking the yolks and leave it to cook on this same gentle fire.
Toss carefully with a wood spoon still without breaking the egg yolks .
Chop finely fresh chives and grate cheddar (or Emmental).
When the egg whites are almost cooked, add the chopped chives and grated cheddar.
Gently mix the whole breaking the yolks.
Here are your delicious scrambled eggs! Eat it with bread, Gravlax salmon or with cooked tomatoes with spring onions and basil...
Yo,
ReplyDeleteOù est-ce que tu trouves de la ciboulette comme ça à MTL?
yo!
ReplyDeleteciboulette au P.A