Ingrédients:
- 1 tasse de gingembre pelé et coupé en tranches fines
- 1 tasse de sucre
- 2 tasse d'eau
- club soda
- 2 citrons
- menthe
Dans une casserole, faire cuire le gingembre, l'eau et le sucre pendant 10 à 15 minutes sur feu moyen.
Laisser refroidir.
Dans une bouteille, mettre 1/3 de sirop (notre préparation ci-dessus) pour 2/3 de club soda.
Rajouter le jus de citron et des feuilles de menthe.
Buver bien frais avec de la glace...mmmmm
Ingredients:
Braise the ginger, water and sugar for 10 to 15 minutes on a medium heat and let it chill.
In a bottle, put 1/3 of the "chilled syrup" for 2/3 of club soda. Add to it lemons' juice and fresh spearmint leaves.
Drink it fresh with crushed ice/ice cubes...hmmm, a real pleasure!!!!
- 1 cup of peeled and finely sliced ginger
- 1 cup of sugar
- 2 cups of water
- club soda
- 2 lemons
- spearmint
Braise the ginger, water and sugar for 10 to 15 minutes on a medium heat and let it chill.
In a bottle, put 1/3 of the "chilled syrup" for 2/3 of club soda. Add to it lemons' juice and fresh spearmint leaves.
Drink it fresh with crushed ice/ice cubes...hmmm, a real pleasure!!!!
Merci, merci, merci ! Je l'ai fait et c'est un délice. Toute la famille en raffole. J'ai pas fini de couper du gingembre...
ReplyDelete