Ingrédients:
- un filet mignon
- 5 poires
- 7 gousses d'ail
- estragon
- herbes de provence
- miel
- moutarde de Dijon
- sel
- poivre
Dans une cocotte qui va au four, faire revenir le filet mignon dans le beurre sur feu moyen.
Ajouter les gousses d'ail (avec leur peau) et faire dorer le filet sur chaque côté.
Retirer le filet de la cocotte, le badigeonner de miel puis de moutarde (généreusement).
Poivrer et saler.
Recouvrir d'herbes de provence et d'estragon.
Remettre le filet mignon dans la marmite.
Peler et couper en tranches assez épaisses les poires.
Disposer les autour du filet, saler et poivrer.
Ajouter une 1/2 tasse d eau.
Couvrir avec le couvercle de la cocotte et enfourner à 180°C pendant 50 minutes.
Ingredients:
- 1 filet mignon
- 5 pears
- 7 cloves of garlic
- tarragon
- mixed herbs
- honey
- Dijon mustard
- salt
- pepper
In a type 'Le Creuset' casserole dish, brown in butter the filet mignon on a medium heat.
Add the cloves of garlic (do not remove their skins) and cook each side of the filet mignon until golden.
Then, take it off the casserole dish and brush it with a generous portion of honey and Dijon mustard, add pepper and salt on it, and coat it with tarragon and mixed herbs.
Finally, put the filet mignon back in the casserole dish.
On the other hand, peel and cut the pears into large slices and place them all around the filet mignon. Salt and pepper the whole. Add to it half a cup of water and put the lid on the casserole dish.
Bake it at 180°C for 50 minutes.
Add the cloves of garlic (do not remove their skins) and cook each side of the filet mignon until golden.
Then, take it off the casserole dish and brush it with a generous portion of honey and Dijon mustard, add pepper and salt on it, and coat it with tarragon and mixed herbs.
Finally, put the filet mignon back in the casserole dish.
On the other hand, peel and cut the pears into large slices and place them all around the filet mignon. Salt and pepper the whole. Add to it half a cup of water and put the lid on the casserole dish.
Bake it at 180°C for 50 minutes.
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